I Follow...

Monday, January 2, 2012

Dah 2nd Day of 2012 ni...

Ok... hari ni dah hari ke-2 di tahun 2012.  But still so many things yang tak settle lagi ni... huhu... (maksud ku tentang rumah).  Esok Wani dah nak balik ke Melaka.  Lusa pula dah mula persekolahan Shiha di sekolah barunya.  Aku pula esok dah kena kerja. Macamana ni?  

Tapi syukur alhamdulillah... temanku, Akhir sedia membantu.  Malam tadi pukul 11.00 malam dia masih bertungkus lumus kat rumah tu cuci bilik dan kemas2kan rumah.  Bukan senang untuk melengkapkan sebuah rumah.  Nampak jer macam senang, tapi banyak benda yang remeh temehnya dari memasang tiles, pasang pintu, cat... (aku ikut dia cari accessories untuk bilik air pun aku dah rasa letih giler...).  Entah, reda jer la.. bila betul2 nak complete aku pun tak tau... Salah aku jugak sebab bergantung sepenuhnya pada dia.  Dia pun banyak komitmen lain... Sabor jer la....





Mahal2 harga accessories ni... tak mampu wey...!!! Beli yang murah2 jer... :-)

*  Baru terima sms dari Akhir bhw ayahnya meninggal dunia malam tadi.  Al-Fatihah, semoga rohnya di tempatkan bersama orang2 yang solleh.  

No comments:

Post a Comment