I Follow...

Wednesday, March 21, 2012

Aku..yang perasan... :-)

Entah mengapa rajin pulak aku menulis semenjak dua menjak nih.. Mungkin aku letih menanti 'buah yang tak jatuh-jatuh' ni kot.  Entah, biarlah dia.  Mungkin dia nak buang aku jauh-jauh dari hidupnya.  Ataupun dia dah boring ngan aku.  Hahaha.. biar lah.. itu hak dia.  Tapi hak aku? Tidakkah aku berhak untuk diingatinya?.. Cewah.. banyak la aku punyer hak...!!!

Ok, sambung balik apa yang aku nak cerita ni.  Tadi aku belek-belek blog orang lain.  Ada cerita sedih, ada cerita lucu.  Bila aku tengok blog aku pulak... macam banyak cerita sedih jer.. Gelora hati aku lah, sedih dan hilang arah jer hidup aku ni... Kesian kat aku kan korang???  Hmmm... tapi patut ke aku rasa sedih?  Kalau aku tak patut sedih, patut ke aku gembira?.. tak jugak kan, kan?? Tak der sebab untuk aku gembira.. hidup aku boring, hubby aku pulak tak sihat dah 2 tahun setengah dia menderita.  Derita dia, derita aku lah jugak... hidup aku dull jer... boooooooooring.... Hospital, rumah, pejabat... Hospital, rumah, pejabat... Tapi ada pulak teman-teman yang kata aku ni 'cool' jer.  Ada masalah pun macam tak der masalah.  Iyer ke?  Tak perasan pulak aku...hehe.. (ke aku tengah perasan nih???...hahahah..) 

(Buah, ooo buah.... bila kau nak jatuh????)


Ku kan terus menunggu... 

No comments:

Post a Comment