I Follow...

Tuesday, December 10, 2013

Sampai hati abah.... :-(

Wah..wah..wah... Sangat lama tidak ku jenguk blog ku ini.  Banyak juga perkara yang berlaku dan banyak juga yang terpendam,.. namun jari-jemari ini malas untuk mengetuk-ngetuk keyboard...:-)

Dan... begitu pantas masa berlalu... diam tak diam dah setahun lebih hubby pergi.  Diam tak diam juga hari ini (10 Disember 2013) buat ke-2 kalinya aku mengingati ulangtahun perkahwinan kami bersendirian... tanpa dia di sisi...:-(

Abah, pada 30 November 2013 yang lalu telah berlangsung majlis pertunangan Wani dan Fazreen. Insha Allah bulan Mac 2014 nanti mereka akan diijab kabulkan.  Bersatu juga mereka berdua tu kan bah?... :-) Kalau abah ada mesti abah sibuk uruskan segalanya... huhu.. sampai hati abah tinggalkan kami, abah biarkan kami lakukan segalanya sendiri...abah tidak ada bersama semasa ambil keputusan UPSR Shiha, abah tak sempat bawa Shiha ke Pejabat Pendaftaran untuk buat kad pengenalan.. Masa bakal ibu mertua Wani sarungkan cincin dijarinya pun abah tak ada... tiada hilai tawa abah menyambut tetamu-tetamu yang datang...dan hari ini pun abah tak ada untuk bersama meraikan ulangtahun perkahwinan kita... huhu...sampai hati abah...Al Fatihah... semoga rohmu dicucuri rahmat dan ditempatkan bersama orang-orang beriman dan beramal soleh... Amin..


1 comment: